A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

На соціальні потреби на Волині сплачено понад 2,8 мільярда гривень єдиного внеску

Упродовж січня-травня 2022 року волинські працедавці перерахували на соціальні потреби 2 мільярди 821мільйон гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

08:32 02.06.2022

Відбулася Президія Ковельської районної ради восьмого скликання

Сьогодні  відбулося  засідання Президії Ковельської районної ради восьмого скликання, яку провів голова Ковельської районної ради В’ячеслав ШВОРАК. Участь у засіданні взяли: заступник голови ради Андрій Броїло, депутати районної ради Андрій Харлампович,  Василь Голядинець, Юрій Кондратович, Михайло Шлапай, Лідія Заславська, Тетяна Свіржевська,   начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен.

12:47 01.06.2022

Наші любі й найдорожчі, наймолодші мешканці Ковельщини!

1 червня   ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. На превеликий жаль, цього року  це світле і радісне свято маленьких громадян нашої держави затьмарене війною, розв’язаною проти України російським агресором. Загарбницька війна, що є  страшним злочином проти людяності, завдає великих страждань усьому народові нашої держави. Найбільш боляче від того, що страждають безневинні діти, які гинуть від ворожих ракет, мін і снарядів, які втрачають батьків і рідних, які, рятуючись, змушені тікати з рідних міст і сіл, шукають притулок в безпечних регіонах країни та за її межами.

12:13 01.06.2022

Платники податків Волині звітуються перед податковою службою переважно через Електронний кабінет

Кількість декларацій від платників податків Волині, які подані на опрацювання до ДПС за посередництвом Електронного кабінету, за підсумками січня-квітня 2022 року складає 97 відсотків.

09:19 01.06.2022

ДЕРЖПОСЛУГИ, ЩО АКТУАЛЬНІ ПІД ЧАС ВІЙНИ НА ГІДІ

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що вимушено евакуювалися до безпечніших регіонів України, або постраждали внаслідок воєнних дій, збройних конфліктів або вибухонебезпечних предметів, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.

16:41 31.05.2022

Пенсійний фонд України: Допомогу за е-лікарняним тепер можна отримати на підставі витягу

Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.

16:32 31.05.2022

Рятувальники вкотре провели відпрацювання серед громадян району

30 травня, для того щоб попередити пожежі та інші надзвичайні ситуації у житловому секторі, працівники Ковельського районного управління та 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУДСНС України у Волинській області провели відпрацювання з безпеки життєдіяльності у селах Щедрогір, Підгір'я, Окачеве та Залюття, Забродівської територіальної громади.

16:26 31.05.2022

Працівниками Ковельського районного управління проведено інструктаж з безпеки для працівників закладу дошкільної освіти

30 травня в закладах дошкільної освіти № 11 та № 12 м. Ковелярятувальники спільно з представниками Ковельських територіальних курсів ЦЗ та БЖД та представниками Управління освіти Ковельської міської ради провели комплексний інструктаж з безпеки для трудовихколективів закладів.

16:32 30.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь