A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Легальний продаж підакцизної продукції додав бюджетам Волині 40 мільйонів гривень роздрібного акцизу

Дотримання вимог закону підприємцями, які реалізують алкоголь і цигарки, дозволило громадам Волині залучити 40 мільйонів гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції у січні-квітні 2022 року.

13:39 17.05.2022

Роз’яснення: як отримати статус внутрішньо переміщеної особи?

Наразі право на отримання довідки ВПО мають особи, які з 24 лютого 2022 року перемістилися із регіонів, які визначені в розпорядженні Уряду від 6 березня 2022 року № 204-р, а саме: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та Києва.

11:38 17.05.2022

Волиняни та жителі області можуть подати вакансію та знайти роботу в декілька кліків

Нагадаємо, ІТ фахівці Master of Code Global спільно з обласною військовою адміністрацією та Волинський обласний центр зайнятості розробили у Телеграмі канал для пошуку роботи та чат-бот для подачі вакансій.

16:06 16.05.2022

Шановні жителі Ковельщини!

Щороку у третю неділю травня ми вшановуємо світлу пам'ять  жертв політичних репресій більшовицько-комуністичного режиму.

07:30 15.05.2022

Для прискорення митного оформлення гуманітарної допомоги створили електронну форму митної декларації

За дорученням Офісу Президента України в державі створили електронну форму митної декларації, аби пришвидшити проходження митниці при ввезенні гуманітарної допомоги в Україну.

14:31 13.05.2022

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  Власов Віталій Анатолійович

08:10 13.05.2022

Ковельщину відвідав митрополит Вінницький і Барський Симеон

11 травня 2022 року, в рамках робочої поїздки на Волинь, Ковельщину відвідав добре відомий і шанований вірянами краю митрополит Вінницький і Барський Симеон. Його високопреосвященство зустрівся з головою Ковельської районної військової адміністрації Ольгою Черен, заступником голови Ковельської районної ради Андрієм Броїлом, Ковельським міським головою Ігорем Чайкою, представниками місцевого духовенства Православної церкви України. У ході зустрічі її учасники обговорили актуальні питання взаємодії усіх гілок влади, громадськості і духовенства задля здобуття перемоги над російським агресором: підтримки Збройних Сил України, цивільного населення, що потерпає від війни, внутрішньо переміщених осіб, біженців, родин загиблих військовослужбовців. Наголошувалось на важливості національного і духовного єднання українців у доленосний для нашої держави час. На завершення зустрічі митрополит Симеон подарував керівникам Ковельщини ікони, закликаючи Боже благословіння для воїнства, влади і українського народу у боротьбі з російськими загарбниками.

11:23 12.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь