A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Відбулися спортивні змагання

В селі Соловичі  Ковельського району на пришкільному стадіоні, а також на спортплощадці, що розміщена на березі мальовничого озера, пройшли спортивні змагання між держслужбовцями та депутатами,  працівниками органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Змагання були приурочені до Дня державної служби, тож  ініціатором їх проведення була голова Ковельської  РДА Ольга Черен. Команду представників місцевих рад очолював голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. Найчисельнішою групою у команді місцевого самоврядування було представництво від Ковельської районної ради на чолі з головою Ковельської районної ради В’ячеславом  Швораком.

12:38 24.06.2021

Привітали держслужбовців з професійним святом

Сьогодні, 23 червня, День державних службовців України.  Тож з нагоди професійного свята держслужбовців у залі КЗ «Публічна бібліотека» Ковельської громади відбулися урочистості, під час яких було вшановано тих, на кого покладено відповідальну місію – забезпечувати практичне виконання завдань і функцій держави.  У святковій залі були присутні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, заступник голови райради Андрій Броїло, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка, заступники голови Ковельської РДА Роман Кульцман та Дмитро Красносельський, голова Ратнівської селищної ради Віталій Бірук, заслужений журналіст України, редактор газети «Вісті Ковельщини» Микола Вельма,   працівники  управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації та керівники районних служб.

12:27 23.06.2021

На контролі у керівництва райради

Сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак  з робочою поїздкою перебував на території  Шацького національного природного  парку.  Підставою для цього стало звернення щодо роботи цієї установи. Разом з головою районної ради участь у заході взяли голова постійної комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів Василь Голядинець, член цієї комісії Іван Омельчук, голова постійної комісії з питань фінансів та бюджету  Андрій Харлампович, заступник голови цієї комісії Олена Копитко, член постійної комісії з питань регулювання комунальної власності, транспорту, зв’язку та інфраструктури Володимир Захарко та Роман Вензловчький.

18:36 22.06.2021

Крок у безсмертя.

Сьогодні розмова про тих, хто прийняв на себе страшний удар війни, про тих, чиє серце кривавою лінією пронизала війна – Велика Вітчизняна – про воїнів цієї страшної битви.  Україна стала епіцентром бойових дій.  За перемогу над нацизмом український народ заплатив неймовірно дорогу ціну. Держава втратила п’яту частину населення.   Багато хто пропав безвісти або спочиває у місцях невідомих нам. Проте, пошуковцям – волонтерам, на чолі  з командиом Волинського пошукового загону «Відродження» Вадимом Дорофєєнком вдається відшуковувати останки  військовослужбовців  Червоної армії. 

15:13 22.06.2021

День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні

«Ще спала затуманена земля, а небо вже здригалося у злобі…». 22 червня 1941 року  о 4 годині ранку мирне небо нашої Батьківщини пронизав стрімкий  звук німецьких авіа бомбардувальників – так розпочалася Велика Вітчизняна. У той перший день війни ніхто з пересічних  українців не міг уявити собі  майбутні 4 роки неперервних страждань.   22 червня  вся Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам'ять жертв війни, яка забрала життя мільйонів людей і відізвалася болем у кожній сім’ї.

14:09 22.06.2021

Щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови ради Андрій Броїло взяли участь в щотижневій оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів адміністрації, яку провела голова Ковельської РДА Ольга Черен.  

12:56 22.06.2021

На Волині село між гаїв зацвіло….

На Волині село між гаїв зацвіло, В білий світ задивилося вікнами. Над хатами його п’ять віків пропливло, Пронеслось журавлиними криками

16:24 21.06.2021

Шановні працівники та ветерани медичної галузі Ковельщини!

Прийміть найщиріші вітання із Днем медичного працівника! Ваші професійність та жертовність гідні високого визнання. Адже Ви, як ніхто інший, вмієте відчувати чужий біль, несете незрівнянно високу відповідальність, бо у Ваших руках — людські життя. Неможливо переоцінити зусилля медиків краю у боротьбі з пандемією коронавірусної хвороби.

09:49 20.06.2021

Дорогі жителі Ковельшини!

Сердечно вітаємо усіх Вас із благословенним святом – Днем Святої Трійці, або, як називають його в народі – зеленими святками!

09:46 20.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь