A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Відбулося засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Сьогодні, 3 червня  2021 року, в м. Хмельницький, за участі Президента України Володимира Зеленського відбулось засідання Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави. До заходу, в онлайн-форматі долучились голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак , голова Ковельської районної державної адміністрації Ольга Черен, голови  та представники територіальних громад району.

22:27 03.06.2021

Активні парки - локації здорової України

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07.05.2021 року № 236 «Про затвердження плану заходів на 2021 – 2022 роки щодо реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України»» повідомляємо,  що головну координацію у реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України» здійснює Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

16:18 03.06.2021

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак привітав працівників водного господарства.

У першу неділю червня в Україні традиційно відзначається  День працівників водного господарства. Із цієї нагоди,  03 червня 2021 року, напередодні свята, в  актовій залі Ковельської експлуатаційної дільниці Регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області   відбулися урочистості.

13:00 03.06.2021

В`ячеслав Шворак взяв участь у засіданні Координаційної ради при голові Волинської обласної ради.

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради.

15:13 02.06.2021

АМУ: забезпечення осіб із інвалідністю засобами реабілітації опинилося під загрозою

Із 1 червня 2021 року Уряд змінив Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю. Відповідно до зазначених змін органи місцевого самоврядування, райдержадміністрації та центри надання адміністративних послуг зобов’язані прийняти від громадян пакет документів та завантажити їх скановані копії до електронної особової справи.

14:05 02.06.2021

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей керівництво району відвідало сім`ю загиблого учасника АТО.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей голова Ковельської  районної ради В’ячеслав Шворак разом з головою Ковельської  районної державної адміністрації Ольгою Черен, військовим комісаром Ковельського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрієм Середюком та Поворською сільською головою Інною Бондарчук завітали до сім`ї  загиблого учасника АТО Миколи Яворського, яка проживає в с.Поворськ.

21:19 01.06.2021

У День захисту дітей до Заболоттівської спеціальної загальноосвітньої школи –інтернат завітали гості з подарунками.

Літо щороку приносить нам нову радість, віру та надію. І, напевне, саме тому на початок теплої пори року припадає Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Цей день не лише веселе свято для дітей, але й нагадування суспільству про те, що є певна категорія дітей, які потребують людського тепла й підтримки.

17:06 01.06.2021

АМУ проти ініціатив, що не захистять культурну спадщину і нашкодять громадам

Законопроєкти щодо захисту нерухомої культурної спадщини містять низку недоліків, які шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети. Це позиція Асоціації міст України.  Члени правління АМУ 22 квітня одноголосно ухвалили Рішення яким категорично не підтримують законопроєкти №4561 та №4562, які зареєстровані у Верховній Раді України.

15:02 01.06.2021

Відбулася щотижнева оперативна нарада.

Сьогодні, 1 червня 2021 року, голова Ковельської  районної ради В'ячеслав Шворак, взяв участь у  щотижневій оперативній нараді, яку провів заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

13:10 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь