A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Обговорили питання стану державно-церковних та міжконфесійних відносин в районі

Сьогодні відбулася зустріч заступника голови Ковельської районної ради Андрія Броїла  з заступником начальника відділу превенції Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області Юрієм Єрохіним, під час якої оговорювалися питання щодо стану державно-церковних та міжконфесійних відносин в районі.

18:13 09.06.2021

Заступник голови районної ради Андрій Броїло взяв участь у черговому засіданні тимчасової комісії.

Сьогодні заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло  взяв участь у  черговому засіданнї тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій та інших соціальних виплат працівникам підприємств, установ та організацій району, яке відбулося під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Книша.

14:03 09.06.2021

Голова Ковельської районної ради бере участь у IX Всеукраїнській спартакіаді.

Голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак бере участь у IX Всеукраїнській спартакіаді в місті Чорноморськ, змагання проходять  серед народних депутатів Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного значення), селищних та сільських рад. Спортивний захід триватиме з 7 по 12 червня.    

22:42 08.06.2021

У пошуках шкільного дзвоника

Сьогодні відбувся   «Останній дзвоник» у   Доротищенській гімназії Ковельської міської ради Волинської області. Сьогоднішнє свято було особливим  за тематикою його проведення.  Адже, в рамках Всеукраїнської акції «Рух  - це здорово» для здобувачів освіти та гостей був організований Квест : «У пошуках шкільного дзвоника». Та насамперед освітян, гостей та учнів привітав Андрій Броїло, заступник голови Ковельської районної ради.

17:55 08.06.2021

Нарада з питань впровадження сучасних технологій.

Сьогодні  заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської  районної державної адміністрації Ольга Черен, перший  заступник голови Сергій Книш, заступник голови Дмитро Красносельський спільно з представниками  поліції та посадовими особами   територіальних громад взяли участь у робочій зустрічі з комерційним директором РЕНОМЕ-СМАРТ Максимом Фаюком та представником компанії Київстар Кирилом Ратьковським.

20:19 07.06.2021

Лауреати Всеукраїнського інтернаціонального фестивалю-конкурсу «KYIV ART FEST».

21 травня 2021 року було оголошено результати Всеукраїнського інтернаціонального фестивалю-конкурсу «KYIV  ART  FEST», у якому участь взяла громадська організація "Асоціація осіб з інвалідністю "Добродія в дії", де ми стали лауреатами І ступеню в жанрі акторська майстерність.

11:03 07.06.2021

Ловилась рибка велика й маленька

5 червня 2021 року з ініціативи Міністра культури громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в ді» Володимира Лисюка відбувся День рибака на території МПП «КОЗАЦЬКА ЗАСТАВА» неподалік міста Ковеля.

10:06 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь