A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Дорогі діти! Шановні батьки!

Щороку 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Саме діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

08:19 01.06.2021

Ознайомчий візит.

Сьогодні, 31 травня, голова Ковельської районної ради В`ячеслав Шворак, заступник голови ради Андрій Броїло, голова райдержадміністрації Ольга Черен, перший заступник голови Сергій Книш побували з ознайомчим візитом у СТОВ «Ратнівський аграрій».

20:02 31.05.2021

Вітаємо іменинника.

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  –  Свіржевська Тетяна Павлівна.

08:41 30.05.2021

Відбулася спільна нарада з Управлінням Держпраці у Волинській області .

Сьогодні, 28 травня 2021 року,  голова Ковельської районної ради  В`ячеслав Шворак, разом із заступником голови ради Андрієм Броїло, головою райдержадміністрації Ольгою Черен, головним державним інспектором з праці Управління Держпраці у Волинській області Оленою Миколаївною Сорокіною провели спільну  нараду з представниками територіальних громад району з питань державного контролю за додержанням законодавства про працю та  зайнятість населення.  Ініціатором наради виступило Управління Держпраці у Волинській області.

14:25 28.05.2021

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Західноукраїнський Національний Університет, ЛУЦЬКА ФІЛІЯ Запрошує державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на навчання за освітнім ступенем Магістр  за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», освітньо-професійна програма «Державна служба».

14:24 28.05.2021

Запрошуємо мешканців та гостей міст Луцька, Ковеля та Володимир-Волинська на благодійну Акцію від Служби порятунку!

29 травня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей рятувальники підрозділів Служби 101 області проведуть виставку пожежно-рятувальної техніки та майстер-класи для дітей з правил безпеки !

14:23 28.05.2021

Виїзна нарада-семінар в Дубівській територіальній громаді.

Сьогодні, 27 травня 2021 року, голова Ковельської  районної ради В’ячеслав Шворак взяв участь у виїзній нараді–семінарі, який відбувся під головуванням голови районної державної адміністрації Ольги Черен з головами та представниками територіальних громад району з  питань енергоефективності громад на базі  Дубівської  сільської ради.

22:00 27.05.2021

Заступник голови ради провів особистий прийом громадян

Сьогодні, відповідно до графіку  прийому громадян у Ковельській районній раді, затвердженого  розпорядженням голови райради від 22.02.2021 року № 12, заступник голови Андрій Броїло провів особистий прийом громадян.

17:55 27.05.2021

Про стан дорожнього господарства в Ковельському районі інформує ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області»

З інформацією ДП «Служба  місцевих автомобільних доріг  у Волинській області» про стан дорожнього господарства в Ковельському районі  можна ознайомитися у фотододатках

10:14 27.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь