A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

Сьогодні, 18 червня 2021 року, напередодні Дня медичного працівника, який традиційно відзначають у третю неділю червня, відбувся урочистий захід в актовому залі Ковельського МТМО  для працівників сфери охорони здоров’я. Із професійним святом медичних працівників Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання привітали   заступник  голови Ковельської районної ради Андрій Броїло та заступник голови Ковельської РДА Роман Кульцман, Ковельський міський голова Ігор Чайка. 

12:11 18.06.2021

Розглянули звернення в.о. голови Ради Волинської обласної організації ветеранів України 

Нещодавно до Ковельської районної ради та Ковельської РДА надійшов лист в.о. голови Ради Волинської обласної організації ветеранів України Геннадія Гулько  щодо розгляду звернення  полковника ЗС України , командира Волинського пошукового загону «Відродження» Дорофєєнко В.С. про захоронення  виявлених  28 останків військовослужбовців  Червоної армії.   Вони  загинули  переважно на території нинішнього  Ковельського району  під час бойових дій з нацистськими окупантами у 1941 – 1944 роках і перебували в окопах на місці загибелі. Тож сьогодні  голова Ковельської районної ради  В’ячеслав Шворак  разом з головою Ковельської РДА  Ольгою Черен провели спільне засідання щодо розгляду вищезазначеного Звернення. 

11:27 18.06.2021

На Ковельщині відбулася нарада з підготовки до жнивної кампанії у 2021 році

Голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови ради Андрій  Броїло  взяли участь у робочій нараді з підготовки до жнивної кампанії у 2021 році, яка відбулася 17 червня 2021 року в приміщенні ЗПО «Ковельський  Палац учнівської молоді імені Івана Франка». Ініціатором проведення наради була голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен, яка її і вела також.

16:38 17.06.2021

УАРОР: про затвердження голів постійних комісій асоціації

Відповідно до утвореного переліку комісій Асоціації, керуючись  ст. 5.3.3. Статуту Асоціації,  15 червня  2021 року Правління Української асоціації районних та обласних рад  ухвалило рішення  «Про затвердження  голів постійних комісій асоціації». 

11:00 17.06.2021

Вітаємо іменинника

Сьогодні відзначає свій День народження депутат Ковельської районної ради восьмого скликання  –  Шинкарук Петро Калістратович.

09:26 17.06.2021

Директор Ковельського Центру ПТО прозвітував про роботу

Сьогодні  в Державному  навчальному закладі «Ковельський центр професійно-технічної освіти» відбувся звіт керівника установи Сергія Миколайовича Антонюка  про роботу за п’ятирічний термін перебування його на посаді директора цього закладу.  На цьому заході побували голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак  та заступник голови ради Андрій Броїло. 

23:51 16.06.2021

Міжвідомча робоча група з обстеження діяльності лісопильних об'єктів та кар'єрів з видобутку піску на території району розпочала свою роботу

Сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак та заступник голови  ради Андрій Броїло взяли участь у засіданні   міжвідомчої робочої групи з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району, яку провів перший заступник голови РДА Сергій Книш.  Керівництво райради працює у складі цієї робочої групи. У засіданні взяли також участь голова райдержадміністрації Ольга Черен, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, члени комісії.

23:40 16.06.2021

Доступність та якість медичної допомоги – основні показники, що визначають ефективність системи охорони здоров’я

Доступність та якість медичної допомоги – основні показники, що визначають ефективність системи охорони здоров’я, у цьому контексті, укрупнення Ковельського  району дає нові можливості для надання медичних послуг мешканцям району.  

14:27 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь