A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ковельська районна рада
Волинська область

Новини

Кубок Києва з БОЧА 2021

12 червня 2021 року в місті Києві в спортзалі СК «Локомотив» відбувся відкритий Кубок Києва з БОЧА  серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату. В змаганнях взяли участь спортсмени з Києва, Одеси, Білої Церкви і Ковеля ( члени громадської організації “Асоціація осіб з інвалідністю “Добродія в дії”).

09:30 16.06.2021

Про організацію заготівлі другорядних лісових матеріалів та продукції побічних лісових користувань усіма користувачами в районі говорили на нараді

Сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак  та заступник голови  ради Андрій Броїло взяли участь  у нараді, яку проводила   голова Ковельської РДА Ольга Черен, щодо організації заготівлі другорядних лісових матеріалів та продукції побічних лісових користувань усіма користувачами в районі.

12:04 15.06.2021

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Сьогодні голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак,  заступник голови районної ради Андрій Броїло взяли участь  в щотижневій оперативній нараді, яку провела голова Ковельської райдержадміністрації Ольга Черен. Нарада відбулася за участю заступників голови РДА Романа Кульцмана та Дмитра Красносельського, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих установ району.

10:01 15.06.2021

Ковельські рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць, що будуть задіяні для проведення святкових заходів до Дня Святої Трійці та Дня Конституції України Ковельські рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки.

16:57 14.06.2021

Щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти» у Волинській області

Депутати Волинської обласної ради ухвалили  рішення від 27 травня 2021 року № 6/36 «Щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти» у Волинській області ».

12:19 14.06.2021

Говорили про роботу громадських організацій

Сьогодні заступник голови районної ради Андрій Броїло зустрівся з секретарем ГО «Айдар для інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій у Волинській області»  Вадимом Мартинюком та активісткою ГО «Храм надії» Надією Орловою.

11:34 11.06.2021

Капелани - частина війська

У період  новітнього військового протистояння на Сході України, капелани та волонтери стали невід’ємною   частиною  війська. Адже,  це ті отці, які є звитяжним прикладом служіння Богу та Україні, які з часів Майдану і перших днів російсько-української війни підіймають бойовий дух, стали пліч-о-пліч з нашими воїнами на передовій, підставили своє плече родинам і завжди першими зустрічали та проводжали в останню путь загиблих, проводять волонтерську діяльність та багато іншого. І справа не лише у вірі чи релігії, хоча на фронті про Бога згадують навіть запеклі атеїсти. Та  головна роль капелана — передусім, наставницька. А ще капелани дбають про моральний стан військових, про їхній настрій та бойовий дух. Саме в той час, коли ворогом кожного військового на передовій може стати зневіра та демотивація.

16:49 10.06.2021

Заступник голови райради провів особистий прийом громадян

10 червня 2021 року заступник голови Ковельської районної ради Андрій Броїло  провів  особистий прийом громадян. Поспілкуватися з посадовцем і вирішити свої проблемні питання прийшли мешканці сіл Ковельського району  та Ковельської громади.

16:18 10.06.2021

Волинські громади можуть отримати дорожню карту ефективного управління своїми землями

Асоціація міст України, у партнерстві з Всеукраїнською аеро-геодезичною асоціацією в рамках Меморандуму про співробітництво, розпочинає серію вебінарів для органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами. Їх загальна тематика «Від теорії до практики ефективного управління земельними ресурсами».

11:11 10.06.2021

Рятувальники застерігають: будьте обережні під час грози!

Влітку в Україні й на Волині зокрема, сильна спека чергується із грозами – типовим атмосферним явищем теплої пори року. Найнебезпечнішими під час грози є розряди блискавки. У зв’язку з цим Ковельське районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області нагадує громадянам правила безпечної поведінки в грозу.

11:08 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь